Eind vorig jaar verscheen de nieuwste single van Filip D’haeze. Een song die Filip zelf schreef en die je beter kon leren kennen in het populaire VTM-programma "allez allez zimbabwe".

Door verschillende factoren was de single niet verkrijgbaar in de handel maar enkel te verkrijgen bij verschillende instanties, zoals de supportersclub van "allez allez zimbabwe". Intussen is er zoveel vraag naar deze single dat de bal blijft rollen en dat D’haeze nu een partner heeft gevonden in de BILLBOARD - ketens die te vinden zijn in De Panne, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Gent.

Het zou dus heel goed kunnen dat de single alsnog de Vlaamse hitparade induikt want het blijkt een ideale carnaval- en après-ski plaat te zijn! De uitgebreide lijst van verkooppunten kan ook bekeken worden op de site van Filip: www.filipdhaeze.be

Maar Filip D’haeze is een trendsetter en gaat deze single ook aanbieden via het internet, zodat iedereen deze legaal kan downloaden. Je kan de single legaal downloaden op: www.jetset-entertainment.be

Verder is hij volop bezig met de voorbereidingen van “WHOOPZ”, die ook heel binnenkort zal voorgesteld worden aan het grote publiek. Filip: “ Ambiance is mijn ding en ik blijf er voor gaan”. Mijn terugkomst, ná SWOOP, moet nog beter zijn met hetzelfde ambiance – gehalte”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: