Breng de eindejaarsfeesten door op het BE Film Festival ! We bieden u verschillende made in Belgium avant-premières aan, alsook een retrospectief van de beste films van het jaar 2013. Zowel Franstalige als Nederlandstalige regisseurs zullen in de spotlights worden gezet! Nog andere evenementen zullen deze 5 volledig aan de Belgische filmkunst gewijde dagen komen oppeppen !

De gasten

Wij hebben het genoegen de volgende gasten te mogen ontvangen: Jan Verheyen, Iwein Segers, Daniel Lambo, Vincent Lannoo, Jonathan Zaccai, , V. Pater & S. Aubier, Fien Troch,Fabrizo Rongione, Frédéric Fonteyne, Caroline Strubbe, Ozark Henry, Delphine Lehericey en nog veel meer ! Acteurs en regisseurs die op onze uitnodiging zijn ingegaan en die ons de hele week lang hun vakmanschap zullen ontsluieren !

Het feestgebeuren

De Bar : Een brasserie-ruimte te midden van het Paleis waar de mogelijkheid geboden wordt van een hapje en een drankje te genieten, zal het publiek de gelegenheid geven de Belgische regisseurs en acteurs op een informele manier te ontmoeten !

Een Catch Gevecht : naar aanleiding van de film Dreamcoatchers van Xavier Seron en Cédric Bourgeois, op zondag 29/12 om 22u !3

De Blind Test : kom op vrijdag 27/12 vanaf 21u30 uw kennis van muziek testen tijdens de blind test die gewijd is aan filmmuziek, en meer bepaald Belgische filmmuziek !

 Feestavonden en DJ Sets : op 29/12 en 30/12 om 23u zullen onze gasten Xavier Seron, Benjamin Ramon, Vincent Tavier, Delphine Lehericey, Ingrid Heiderscheidt en nog vele andere acteurs en regisseurs voor even DJ spelen om de twee avonden te entertainen !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over