Onder het motto ‘Feel the vibe, Taste the sweetness’ zakte menig suiker- en muziekliefhebber afgelopen weekend af naar Tienen voor de 30ste editie van het driedaagse festival Suikerrock. Ook Olga Leyers was erbij met Festivalitis om er de geur van pannenkoeken en wafels op te snuiven en zich te mengen onder de feestende massa. Morgen, donderdag 4 augustus, kan iedereen meegenieten van alle muzikale hoogtepunten en kippenvelmomenten in de Festivalitis Special om 22.25.

Olga Leyers duikt met Ben Crabbé in Festivalitis-tent

Ben Crabbé stond met de Kreuners op de eerste editie van Suikerrock en verzorgde voor de gelegenheid de presentatie van het festival. Olga duikt daarom met hem de Festivalitis-tent in voor een gezellige babbel. Daarnaast gaat ze op zoek naar het mooiste beeld van Suikerrock vanop de kerk op de Grote Markt van Tienen.

Festivalitis volgt verder een heleboel artiesten tijdens de voorbereidingen van hun show op Suikerrock zoals onder meer Alice on the Roof, The Sore Losers, Zornik, Billie, Balthazar, Noémie Wolfs en Tom Barman (dEUS). Live muziek van al deze artiesten en ook de optredens van Tourist Lemc en Deep Purple komen aan bod in deze Special.

festivalitis special Suikerrock 2016 4 augustus 2016 om 22.25 bij 2be en op festivalitis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: