Wegens grote vraag naar tickets geeft Editors een extra concert op 5 maart in AFAS Live in Amsterdam. Eerder deze week werd al een show van de Britse band aangekondigd op 6 maart. De kaartverkoop voor het extra concert start direct via Ticketmaster.

Editors heeft in hun ruim twintigjarig bestaan een behoorlijke staat van dienst opgebouwd in hun geboorteland Engeland, maar ook ver daarbuiten. In Nederland is de band een graag geziene gast in het zaalcircuit en op prominente festivalspots. Met uitverkochte tours en (headline)shows op festivals, waaronder een optreden tijdens Pinkpop 2023 op de North Stage, blijft de populariteit van de band groeien. Zo blijft het in 2024 niet alleen bij de concerten in AFAS Live: eerder deze week werd ook aangekondigd dat Editors enkele weken later te zien is als een van de headliners op Paaspop in Schijndel.

Editors bracht eind 2022 hun zevende studioalbum uit genaamd EBM: een debuutrelease met de award-winnende componist en producer Benjamin John Power, beter bekend als Blanck Mass, die in datzelfde jaar als officieel Editors-bandlid werd verwelkomd. Op het zeer positief ontvangen album experimenteert de band met een intense, elektronische sound omlijst met meeslepende synths en een stuwend drumgeluid. Hoewel de band zich met ieder nieuw album op nieuw grondgebied begeeft, blijft ook op EBM het vertrouwde indierockgeluid van Editors goed hoorbaar.

KINK presents
EDITORS

Dinsdag 5 maart 2024, AFAS Live, Amsterdam [EXTRA SHOW]
Woensdag 6 maart 2024, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €54,88 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het extra concert start direct. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/editors

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over