Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Udo en Ann Van den Broeck beloven een spetterende, nieuwe Winterrevue vanaf 15 december in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

De eerste, succesvolle editie van de Winterrevue ging in de voorbije feestperiode niet onopgemerkt voorbij. Meteen werden plannen gesmeed voor een nieuwe traditie in het sfeervolste stadstheater van Antwerpen. Stany Crets bevestigt het graag: "Klassebakken Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Udo en Ann Van den Broeck vormen al zeker de vaste kern in de gloednieuwe en tweede editie van de Winterrevue. Bovendien zal Eric Melaerts opnieuw zorgen voor een magnifieke live-band en mogen we weer rekenen op de expertise van choreograaf Laurent Flament om onze cast hun beste dansbeentje te laten voorzetten". Zij schitteren vanaf 15 december 2016 op de scène van Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Zanger Udo heeft er alvast zin in: "Vorig jaar ging een nieuwe showwereld voor mij open. Het was een helse repetitieperiode maar de team spirit zorgde voor een fantastische sfeer op en rond het podium. We hebben intens genoten van de hilarische momenten in de voorstelling en ik koester bijzonder leuke herinneringen aan de interactie met het publiek, de artiesten, het ballet en het orkest. Ik moest er geen twee keer over nadenken om nog een keer met Stany Crets aan de slag te mogen gaan. Ik kijk er naar uit om dit feest voor oog en oor weer te mogen cadeau doen aan het publiek."

Wie o wie zal hen vervoegen? Regisseur Stany Crets, choreograaf Laurent Flament en producent Theater Elckerlyc, houden er nog even de spanning in tot het begin van het nieuwe theaterseizoen. Dan verklappen ze graag welke nieuwe namen meedoen aan de tweede editie van de Winterrevue. Wordt dus vervolgd... Ondertussen kan het publiek zijn stoel al laten warm houden door tickets te reserveren op www.winterrevue.be

Vanaf vandaag beschikbaar: tickets voor 9 nieuwe voorstellingen van de winterrevue

Goed nieuws voor theaterfans die 2017 willen inzetten met een dijk van een voorstelling! Vanaf vandaag staan er 9 nieuwe voorstellingen van de WINTERREVUE in verkoop. Zo wordt de speelperiode die start op 15 december 2016 verlengd tot en met 15 januari 2017.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue
Datum: 
Vanaf 15 december 2016
Locatie: 
Theater Elckerlyc te Antwerpen

Reservatie:

Meer over