Vanaf 31 oktober waait een nieuwe wind door Eén met het nieuwe lifestyleprogramma Lust for life. Terwijl Eva Daeleman de kijkers elke week enkele niet te missen plekjes en adresjes leert kennen, gaat een bende gedreven reporters op zoek naar de interessantste trends op het gebied van design, mode en lekker eten.

Initiatief is in, cynisme is uit. In Lust for life gaat Eén op zoek naar wat er leeft op het gebied van design, fashion, reizen, lekker eten en alles wat daarrond hangt. Wie zijn de opmerkelijkste ondernemers? Welke trends zijn echt de moeite, en welke net helemaal niet?

Eva Daeleman en haar vriend nemen de kijker elke week mee naar een andere stad in binnen- en buitenland voor een ontdekkingstocht langs enkele warm aanbevolen hotspots.

En een bende gedreven reporters met onder meer Titus de Voogdt, Hannelore Knuts en Wim Ballieu speurt de wereld af op zoek naar de stielmannen en stijlvrouwen (en andersom) van vandaag: designers met een missie, foodies met een uniek eetconcept, de houthakker-architect, en zoveel meer.

Lust for life is een aanstekelijk lifestylemagazine dat de kijkers op donderdagavond al zin geeft in hun volgende weekend, reis of carrière.

Lust for life: op donderdag om 22.30 u. vanaf 31 oktober op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over