De beruchte Duitse electro-core sensatie Eskimo Callboy staat 13 Maart in Baroeg. Ze speelden al op de “Full metal Cruise” en brachten recentelijk hun tweede album ‘We Are The Mess” uit. Met twee keiharde albums op zak is de band meer dan klaar voor een show als headliner in Baroeg! Dit is voor de band de enige Nederlandse show van de tour en Baroeg is daar trots op.

De band komt natuurlijk niet naar Rotterdam zonder de nodige versterking. Deze krijgen ze in de eerste plaats van de Amerikanen van Iwrestledabearonce. Deze band staat bekend om een keihard metalcore geluid met een vreemde, experimentele insteek. Zo is regelmatig wat synthpop, jazz en electro terug te horen in de nummers.

Daarnaast zal Her Bright Skies optreden , een Zweedse post-hardcore act.  Deze band is erg gegroeid sinds het tweede album “Rivals” en de hardwerkende Zweden hebben de terechte reputatie opgebouwd ware podiumbeesten te zijn.

Als laatste  verschijnt ook To the Rats and Wolves op de planken als support act. Deze uit Duitsland afkomstige band is nog jong, maar erg hard op weg naam te maken in de Europese scene.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar via www.baroeg.nl en de deuren gaan om 18.30 open.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Eskimo Callboy
Datum: 
13 maart 2014
Locatie: 
Baroeg
Meer over