Na het overdonderende single-succes van haar Kodaline cover ‘All I Want’, heeft Emma Bale met opvolger ‘Run’ alweer een hit-in-wording te pakken. Terwijl het nummer gestaag doorstoomt naar de bovenste regionen van de iTunes chart, verspreidt de song zich als een lopend vuurtje over streaming-playlists op Spotify & Deezer. Met dank aan de brede airplay die het nummer in Vlaanderen te beurt valt.

Via haar Youtubekanaal, Facebookpage en Instagram-pagina heeft de 15-jarige zangeres vandaag de video van ‘Run’ gepremierd. De broeierige en sfeervolle clip werd geregisseerd door Maarten Verhulst en visualiseert perfect de dreigende less-is-more sfeer van de single.

Gouden single ‘All I Want’ nadert inmiddels de kaap van 1 miljoen Youtube-views en 500.000 Spotify- & Deezer streams. ‘Run’ is beschikbaar op iTunes & alle streaming-platformen.

Ep ‘My World Untouched’ + samenwerking Warner Music Benelux

Onder leiding van producer Hans Francken heeft Emma Bale de voorbije weken een eerste EP opgenomen. ‘My World Untouched’ telt 6 songs waaronder de twee singles. ‘My World Untouched’ verschijnt op woensdag 27/5, digitaal op iTunes en alle streaming-platformen.

‘My World Untouched’ wordt uitgebracht via FruityLabel in samenwerking met Warner Music Belgium . Warner Music Belgium voegt met Emma Bale een mooie, nieuwe naam toe aan haar uitgebreide lokale repertoire met daarin o.a. Novastar, Bart Peeters, Clouseau, Intergalactic Lovers, The Magician, Raymond van het Groenewoud, Laura Omloop e.a.

Op tour met Milow

Nadat Clouseau Emma uitnodigde als speciale gast tijdens hun vier concerten in het Antwerpse Sportpaleis was de Leuvense singer songwriter Milow zo onder de indruk dat hij Emma uitnodigde op zijn concert in Tilburg. Dat mooie verhaal krijgt een vervolg, want eind 2015 vervoegt Emma Milow’s solotournee om zijn voorprogramma te verzorgen. Dat Milow een neus heeft voor een goeie song en een fraaie stem is bekend: hij gaf enkele jaren geleden ook Selah Sue haar eerste internationale kansen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over