Nu donderdag presenteert zangeres en actrice Eline De Munck voor het eerst het VT4-jongerenmagazine Jam. Vorige woensdag beet haar collega en ex-Ketnet Wrapster Veerle Deblauwe de spits af. Sinds de paasvakantie kreeg Vincenzo De Jonghe versterking van twee nieuwe presentatrices bij de presentatie van het dagelijkse VT4- tienermagazine JAM. Eline De Munck werd bekend door “Thuis” en “Steracteur, sterartiest”. Jam wordt haar allereerste studiopresentatie. De drie presentatoren zullen afwisselend dagelijks twee keer per dag op VT4 te zien zijn.

Eline De Munck kijkt uit naar haar eerste studiopresentatie: “Ik ben echt hyperblij dat ik mag presenteren op VT4 bij Jam! Ervaring in presenteren heb ik eigenlijk nog niet. Om Amber te spelen in “Thuis” moest ik acteren, maar nu moet ik als mezelf, Eline, mijn presentatieding doen. Ik moet bekennen dat ik om te zingen minder zenuwen heb, maar ik heb er wel ongelofelijk veel zin in. Nu jullie nog!”.

Eline De Munck is geboren op 22 januari 1988 in Beveren. Toen ze 18 was, had ze al haar eerste televisierol te pakken: de speelse Amber in ‘Thuis’. Een jaar later werd ze 3e in de popularie één-zangwedstrijd ‘Steracteur Sterartiest’. Sindsdien heeft deze bezige bij niet meer stilgezeten. Zo tekende ze in februari 2008 haar 1e platencontract bij EMI. De eerste single van deze blonde wervelwind, ‘Footprints in the Sand’, ligt vanaf 28 maart in de winkels.

Naast acteren en zingen, studeert Eline ook nog, want ze zit in haar 2e jaar communicatiewetenschappen aan de universiteit van Antwerpen. Met ‘Jam’ heeft ze meteen ook haar eerste presentatiejob beet. Benieuwd of ze een waardige ‘Jam’-prestentatrice is? Kijk dan op donderdag 3 april rond kwart voor vijf naar Jam op VT4!

Jam brengt sinds 3 september 2007 dagelijks op VT4 nieuws voor en door jongeren over verschillende onderwerpen waar tieners in geïnteresseerd zijn: naast actualiteit ook internet, showbizz, dieren, trends, muziek.... JAM is gecreëerd door VT4, met de steun van de Vlaamse overheid.

Jam uitzenduren: dagelijks rond 08u05 en 16u55 op VT4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: