Daisy Jones & The Six brengt op 3 maart het debuutalbum Aurora uit. De fictieve band is gebaseerd op de populaire groep uit de gelijknamige bestseller van Taylor Jenkins Reid, die tot leven komt in de Prime Video serie die binnenkort te zien zal zijn op de streamingdienst. Vandaag is het eerste nummer, 'Regret Me', van de 11 tracks tellende plaat verschenen.

Luister 'Regret Me'

Het album Aurora wordt tot leven gewekt door de cast van de serie met Reiley Keough in de rol van Daisy Jones en Sam Claflin als Billt Dunne. De overige bandleden worden vertolkt door Suki Waterhouse, Will Harrison, Josh Whitehouse en Sebastian Chacon. Zij vormen dus samen zowel op het scherm Daisy Jones & The Six als daarbuiten.

De nummers zijn geproduceerd door de voor een GRAMMY genomineerde schrijver, producer en multi-instrumentalist Blake Mills (Bob Dylan, John Legend, Alabama Shakes). Daarnaast hebben onder andere ook Marcus Mumford, Phoebe Bridgers en Jackson Browne aan de plaat meegewerkt.

Lezers van het boek zullen de titel van het nummer 'Regret Me' direct herkennen als een van de hits die personages Daisy Jones en Billt Dunne in de jaren 70 samen schreven voor het album Aurora dat werd uitgebracht bij het fictieve label Ellemar Records.

De Prime Video serie Daisy Jones & The Six is gebaseerd op de gelijknamig bestseller van Taylor Jenkins Reid uit 2019. Het verhaal gaat over de band Daisy Jones & The Six die in 1977 doorbreekt. Na een uitverkochte show in Chicago hangen ze echter hun carrière aan de wilgen. Nu, jaren later, treedt de band naar buiten met de waarheid. Het is een verhaal over hoe een iconische band uit elkaar valt op de top van hun succes.

We finally have Aurora. A stunning, nostalgic, timeless album that captures the drama, pathos, and yearning of the band’s zenith and nadir all in one. A snapshot of time, intoxicating and dangerous. That delicious moment that you know can’t last… Daisy Jones and The Six are real. And they are better than my wildest dreams.” – Taylor Jenkins Reid (auteut Daisy Jones & The Six)

De cast van de serie bestaat uit Sebastian Chacon, Reiley Keough, Sam Claflin, Suki Waterhouse, Camila Morrone, Josh Whitehouse, Nabiyah Be, Will Harrison en Ayesha Harris. De productie is in handen van Reese Witherspoon. Bekijk hieronder de trailer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: