Peter vond een jonkvrouw…en nieuwkomer Bart start samen met mama Annie de zoektocht naar de ideale schoondochter

Vorige week kozen mama en papa de drie meisjes die volgens hen het beste bij hun zoon passen. De 3 uitverkoren dames kregen ook een vragenlijst voorgelegd met erg persoonlijke vragen over hun verleden, hun persoonlijkheid en hun toekomstplannen. Ze vulden de vragenlijsten in zonder te weten dat hun toekomstige schoonouders straks de ingevulde vragenlijsten zullen krijgen…

Ondertussen leren onze heren de drie uitverkoren dames beter kennen en nemen ze de dames mee op date. Dennis gaat met de meisjes naar de Efteling. Samuel en zijn meisjes gaan shoppen. Stefan wil zien hoe sportief de dames zijn, zij gaan samen sporten. En Peter wilde de meisjes een ridderlijke dag bezorgen in Gent, maar eerst heeft hij een schokkende mededeling voor hen….

Hij staakt zijn ridderlijke zoektocht naar een vriendin, want hij heeft intussen een jonkvrouw ontmoet.

Zijn plekje wordt ingenomen door Bart uit Zepperen. Bart is 26 jaar oud en samen met zijn vader begeleiden ze al jarenlang huwelijken en verzorgen zij de mooiste dag van jonge koppeltjes. Bart snakt zelf ook enorm naar een vriendin, en die zoektocht houdt hem voortdurend bezig. Hij zit avondenlang te chatten in de hoop een meisje te leren kennen.

“Ik ben echt wel op zoek naar een vriendin. Al mijn vrienden van vroeger zijn gesetteld, en ik blijf alleen achter. Ik wil echt de ware liefde vinden, maar het lukt me niet en ik snap niet wat ik verkeerd doe. Ik zou zo graag iemand leren kennen, iemand die mijn interesses deelt, om dingen mee samen te gaan doen. Ik ben ook een beetje teleurgesteld in de meisjes die ik al leerde kennen, want meestal lieten ze na lange tijd pas hun ware aard zien. Maar ik ben wel vastberaden om de ware te vinden!”

Vanavond om 21u30 op VT4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: