Editors en Rock Werchter, het blijft een match made in heaven. De band stond dit jaar voor de achtste keer op de affiche van het festival en dat zorgde opnieuw voor een magische synergie! Publiek en pers waren laaiend enthousiast over de performance van Tom Smith, zijn band én nieuwkomer Benjamin John Power (aka Blanck Mass).

"Grondiger dan bij Editors gaan de funderingen van The Barn op Rock Werchter niet meer getest worden." - De Standaard *****
"Thomas zal ongelovig zijn als ik ‘m vertel wat ik net heb gezien: Editors kan het godverdomme nog. De Britten staken The Barn zonder omhaal in de hens." - De Morgen ****

Wie het feest van Editors niet live kon bijwonen in Werchter, krijgt binnenkort een nieuwe kans, want de groep kondigt in het voorjaar van 2024 een indoorconcert aan, op vrijdag 8 maart in het Sportpaleis. Dat ook dààr het dak eraf gaat staat nu al vast!

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf maandag 17 juli om 11u via livenation.be aan €58,94 - €53,34 - €47,75 inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over