De fans van de Belgische rockband "Eden" - u weet wel, de groep rond zangeressen Roos Van Acker en Sofie Buyck - kunnen in hun handen wrijven want... Eden is terug van weggeweest.

Na een aantal jaar door het leven gestapt te zijn als "The Sugarbrides" werd in 1990 besloten om de bandnaam te veranderen, en zo werd "Eden" geboren. Eden maakte een succesvol debuut met de single "My Boat" (1996) en scoorde nationaal met de albums "Morning Bear" (1997) en "Seafood" (1999)

Anno 2014 staan ze er opnieuw. En hoe! Hun nieuwe single "Smile" is nu verkrijgbaar via iTunes. (zie link onderaan) Voor een luttele € 0,99 is hij de jouwe. Met een verrassende sound, die je misschien niet dadelijk van hen zou verwachten maar die zeer zeker gesmaakt wordt, is het een heuse aanrader. Een enorm catchy liedje dat blijft hangen, een meezinger, een feel good nummer dat je even weg doet dromen en je aan gelukkige zomerse taferelen doet denken. Dit smaakt naar meer, veel meer. Wij hopen alvast dat er snel nog tal van ander "Eden"-werk uitkomt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over