Kevin Federline, echtgenoot van Britney Spears en rapper, speelt morgenagavond op het Amerikaanse televisiescherm een gastrol in de drukbekeken CBS-serie CSI (Crime Scene Investigation). Tijdens het zevende seizoen heeft de reeks in de Verenigde Staten nog steeds 20 miljoen kijkers.

Kevin, ook wel K-Fed genoemd, geeft gestalte aan Cole Tritt, een arrogante tiener die Nick en Warrick het moeilijk maakt op de plaats van de misdaad. De aflevering, getiteld "Fannysmackin’", gaat over toeristen die worden lastig gevallen op de Las Vegas Strip.

Sinds Crime Scene Investigation op 6 oktober 2000 in de VS in première ging, is de serie rond een team forensische detectives uitgegroeid tot de meest populaire misdaadserie wereldwijd. De reeks wordt tegenwoordig in meer dan tweehonderd landen uitgezonden. In ‘thuisland’ Amerika is CSI nog steeds de best bekeken misdaadserie ooit.

Op VT4 lopen momenteel nieuwe afleveringen van CSI, CSI Miami en CSI New York. Morgenavond wordt CSI New York uitgezonden. De aflevering met Kevin Federline die morgen in de VS te zien is, zal later ook op VT4 te zien zijn.

CSI New York
Donderdag 12 oktober, 23u30 VT4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: