Na eerder al in Tegen de Sterren Op geïmiteerd te worden door Guga Baúl, maakt de échte Pat Krimson op woensdag 27 januari 2016 zijn opwachting bij het humoristische programma voor een unieke samenwerking met zijn rivaal Regi Penxten (Jonas Van Geel).

Vergeet Dimitri Vegas & Like Mike. Regi (Jonas) én de enige echte Patje maken op de awardshow van ‘De Beste Limburgse DJ ter Wereld’ voor eens en voor altijd uit wie nu echt de strafste is tijdens een impressionante battle.

Een andere gastrol is opnieuw weggelegd voor Jan Leyers, in combinatie met dochterlief Ella. Katleen Peeraer (Ella) ondervraagt een zichtbaar ontspannen Didier Reynders (Jan) over zijn bezoek aan Damascus, of was het ‘De Maskes’? Hij heeft meteen ook een goede portie vaderlijke raad.

In de BV-special van ‘Kalmte kan u Redden’ heeft presentator Tom Lenaerts (Guga Baúl) Lesley-Ann Poppe (Nathalie Meskens), Michel Preud’homme (Walter Baele) en Dimitri Bontinck (Ivan Pecnik) te gast. Kunnen de heethoofden Michel en Dimitri hun kalmte bewaren tussen de vrouwelijke vormen van Lesley-Ann? Of is het Tom zelf die de hartslag van de kandidaten de hoogte in treitert?

In ‘Alloo bij Jambers’ neemt Luk Alloo (Guga Baúl) zijn grootmeester Paul Jambers (Walter Baele) terug mee naar het ouderlijk huis. Jambers is echter helemaal niet zo gelukkig met dit bezoek.

Een van de langst lopende programma’s op de openbare omroep is ‘Kijk Uit’. Vroeger nog gepresenteerd door de legendarische Flor Koninckx, maar nu al een tijdje in handen van commissaris Werner Van Cant (Ivan Pecnik). Hij waakt met veel bravoure over de veiligheid van de weggebruiker en geeft deze keer een aantal praktische tips bij een bevroren voorruit.

Zangeres Aurélie zorgde deze zomer voor een frisse bries in de Vlaamse showbizz met haar nummer ‘Meisje met de parel’ dat in geen tijd naar de top van de hitparade werd gekatapulteerd. Nu brengt Aurélie (Clara Cleymans) bij Tegen de Sterren Op de nieuwste versie van haar nummer: ‘Meisje met de sjarel’.

Verder in de aflevering speelt Wendy Van Wanten met een speciaal diertje in het Total Loss in het Bos, zorgt Professor T. ervoor dat een moord weer proper wordt opgelost en heeft Piet Huysentruyt nog een verrassend geluidje voor de kijker in petto.

De volledige afleveringen van Tegen de Sterren Op kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: