De 'Dr. Martens Stand For Something Tour' komt voor het eerst naar Antwerpen, met School Is Cool als hoofdact en Double Veterans als voorprogramma. Aan de line-up wordt nog een Britse band toegevoegd die later bekend wordt gemaakt.

Double Veterans

De groepsnaam Double Veterans mag je best letterlijk nemen: men voege de frontman van Tubelight (finalist Humo’s Rockrally 2012) samen met ex-Crackups bandleden (finalist Humo’s Rockrally 2010) en men krijge psychedelische garagerock van de bovenste plank. Ze vormen samen een wild, intens en aanstekelijk energiek trio. Hun debuutplaat 'The Brotherhood of Scary Hair and Homemade Religion' is uit op FONS.

School Is Cool

Het verhaal van School Is Cool is bekend: in 2010 wonnen ze op overtuigende wijze Humo's Rock Rally. Meteen daarna volgde het studio-album: 'Entropology' (2010) met de hitsingles 'New Kids In Town' en 'The World Is Gonna End Tonight', succesvolle doortochten op Rock Werchter en Pukkelpop, en een concert in het Koning Boudewijnstadion bij een kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels. Na enkele personeelswissels volgde in 2014 de tweede plaat 'Nature Fear'. Momenteel kampeert de single 'If So' al weken bovenaan de lijst van De Afrekening van Studio Brussel'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dr. Martens Stand For Something Tour
Datum: 
Zaterdag 5 september 2015
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over