Na ‘Fireside’, ‘Feel It Tonight’, ‘Turn Me On’, ‘Undercover’ komt DJ MILANO deze keer met een nieuwe knaller van formaat: ‘LOVE IS AN ANGEL'. Een cover van één van de grootste hits van Sylver. DE allround-DJ uit De “niet zo’n stille” Kempen is nu wel helemaal klaar voor de zomer!

MILANO is één van Belgiës snelst opkomende DJ's & staat op verschillende mainstages zoals Beachland, Legacy Festival, Afterwork Festival, Replay Festival, Ronny Retro’s Bal Amical, Gladiolen, Moosebar at Tomorrowland, Ambiance XL, Tomorrowland, Sunrise Festival, Chique Afterwork, Lentebar Moose, Herentals Fietst, ... en in Clubsals Noxx, Ikon, La Rocca, Café Local, Volmolen, Reflex … Daarnaast is MILANO ook een veel geboekte DJ op bedrijfsevenementen, fuiven en privé feesten. PARTY ANIMAL pur sang dus!

‘LOVE IS AN ANGEL’, de partybom van de zomer! Maar wie is nu die ‘Angel’?

AMBER (Amber Klockaerts) de spring-in-t-veld uit Herenthout is de zalige stem op de nieuwe single ‘Love is An Angel’ van DJ MILANO. Amber kennen we uit de finale van 'Regi Academy' op vtm. Ze won toen net niet van Pauline Slangen die uiteindelijk de single 'Duizend Sterren' mocht inzingen. De spontane Amber werd zonder enige zangervaring wel tweede en stond mee op het podium in het Sportpaleis.

‘WAUW! Amber blaast Regi en diens jury helemaal weg. Met een cover van ‘Miracle’ van Milk Inc. maakt Amber een grote indruk. "Je hebt ons helemaal betoverd", geeft Jaap Reesema toe.

Amber zingt dus niet onopgemerkt door het leven na ‘Regi Academy’. In maart was ze ook al de stem op de Mark With a K single ‘Bloody Mary’. En er komt nog heel wat ‘AMBER’ aan … ;)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over