Jonge dj’s strijden om plaats in voorprogramma David Guetta

Vandaag nemen DJ Masaï! en DJ Snes het tegen mekaar op tijdens de finale van MNM Start to DJ 2013. Met de zomerse dj-wedstrijd, die dit jaar al aan zijn derde editie toe is, geven radiozender MNM en Poppunt jonge, onbekende dj’s een podium om hun talent te tonen. De inzet van de wedstrijd is groot, want de winnaar mag in het voorprogramma spelen van de wereldberoemde dj David Guetta en mag optreden op Summerfestival 2014.

Voor het derde jaar op rij zijn radiozender MNM en Poppunt deze zomer op zoek gegaan naar jonge dj’s met een hoop talent die met enkele platen een feestje kunnen bouwen. Uit alle inschrijvingen werden zestien kandidaten geselecteerd. Daarvan blijven er zes weken later nog twee over: DJ Masaï! en DJ Snes. Zij nemen het morgen, op vrijdag 9 augustus, tegen mekaar op tijdens de finale van MNM Start to DJ 2013. De winnaar speelt in het voorprogramma van David Guetta in Brussel en verdient een stek op Summerfestival 2014.

De finale vindt plaats in surfclub De Kwinte in Westende en wordt op vrijdag 9 augustus tussen 16 en 19 uur live uitgezonden op MNM. Een vakjury bestaande uit Regi, dj Sem Thomasson en Tom Swerts (Noxx) zal samen met de MNM-luisteraars de winnaar bepalen.
Na afloop van de finale bouwt MNM nog een feestje tijdens MNM Start to DJ-Party Up! met live dj-sets van de winnaar van Start to DJ 2013, Faisal, Lady S en Sem Thomasson.

Finale van MNM Start to DJ 2013: op vrijdag 9 augustus van 16 tot 19 uur vanuit surfclub De Kwinte in Westende en op MNM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: