DJ Licious lanceert zijn nieuwe single ‘Rich Girl’, hetgeen een samenwerking is met de Canadese zangeres Dragonette; die eerder wereldwijde hits scoorde met Martin Solveig, Galantis en Mike Mago. De single is de opvolger van eerdere hits als ‘I Hear You Calling’ en ‘I Can’t Stop’.

DJ Licious over de samenwerking: “Het is eigenlijk een plaat waar we al een hele tijd aan werken. Eind vorig jaar zijn we opnieuw de studio ingedoken in Londen, waar we het nummer afgeschreven hebben. Zo’n twee maanden geleden hadden we de finale versie en was iedereen enthousiast. Ik ben trots dat ik met een zangeres van haar kaliber mag samenwerken. We hebben erg veel plezier gehad in de studio.

Op de dag van de release vertrok DJ Licious naar India, waar hij met Don Diablo zal touren langs steden als Mumbai, Hyderabad en Indore. DJ Licious over de tour: “Het is mijn eerste tour naar India en ik heb het voorrecht dat ik meteen op grote podia mag starten, dankzij Don Diablo. Ik kijk er zeer naar uit.
Deze zomer heeft DJ Licious weer een bomvolle Europese agenda, die hem o.a. voert langs festivals als Parookaville (Duitsland), Sziget (Bulgarije), Tomorrowland (België), Defected Croatia (Kroatië) en Solar (Nederland).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over