Het is tot nu toe een waanzinnige zomer geweest voor één van België's populairste house DJ's. DJ Licious domineert momenteel de hitlijsten en de ether met zijn single 'Hope'. Een nummer met een positieve boodschap in deze uitdagende tijden; iets waar iedereen zich aan vast probeert te klampen. Het nummer is een samenwerking met de New Yorkse singer/songwriter Armen Paul.

"Hoop, het enige waar iedereen zich aan vastklampt in deze gekke tijden. Met dit nummer proberen we positiviteit te verspreiden, het verwarmt je hart, tilt je hoofd omhoog."

Het nummer heeft tot nu toe al meer dan 2,5 miljoen streams verzameld en piekte in de Ultratop's Official Charts op 13. Terwijl hij volop werkt aan een opvolger dropt hij nu een prachtige, betoverende akoestische versie van 'Hope', die een must hear is voor al diegenen die de voorkeur geven aan een meer chille, laidback benadering.

De Antwerpse DJ, die gewend is om mainstage na mainstage te spelen, speelde zijn laatste show tijdens nieuwjaarsavond op een desolaat Antwerps treinstation en hoopt dat zijn muziek mensen snel weer bij elkaar zal brengen. DJ Licious is vooral bekend van hits zoals als 'I Hear You Calling', 'I Can't Stop' en 'I'll Be Alright', terwijl hij ook epische remixen afleverde voor o.a. Avicii & Rita Ora, Kungs, Deorro en Lost Frequencies.

Hij mocht de akoestische versie van zijn hitsingle gisteren samen met Armen Paul voorstellen bij het Q Beach House in Oostende.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over