Belgische DJ's zijn in trek over de hele wereld en de Balkan vormt daarop geen uitzondering. Daarom zijn komende zomer zowel Dimitri Vegas & Like Mike als Lost Frequencies te zien tijdens het EXIT Adventure. Het EXIT Adventure wordt gevormd door twee opeenvolgende festivals, het EXIT Festival in Servië en het SEA DANCE Festival aan de Montenegrijnse kust. Samen vormen deze festivals een ideale en betaalbare bestemming voor een festivalvakantie.

Het duo Dimitri Vegas & Like Mike, dat op nummer 1 staat in de DJ Mag Top 100, zal optreden op het EXIT Festival. Dit festival wordt van 7 tot en met 10 juli gehouden in een kasteel aan de Donau in de stad Novi Sad. Ze zullen op de eerste dag van het festival optreden in de EXIT Dance Arena, een podium dat door veel DJ's wordt geroemd als één van de mooiste podia ter wereld omdat het wordt omgeven door authentieke kasteelmuren.

Eerder werd al bekendgemaakt dat ook Robin Schulz, Nicky Romero, Solomun, Disciples, James Zabiela, Sam Feldt, Feder, Mind Against en Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz in de EXIT Dance Arena zullen optreden. Daarnaast zijn er nog veel andere artiesten uit andere genres op de andere podia te zien, waarbij onder meer Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa en Kensington.

Na het EXIT Festival gaan veel festivalgangers met transferbussen naar het SEA DANCE Festival, dat wordt gehouden van 14 tot en met 16 juli op Jaz Beach in Budva, Montenegro. Volgens Lonely Planet is dit het mooiste strand van Europa. Met deze locatie en het kasteel waarin het EXIT Festival wordt gehouden, biedt het EXIT Adventure daarmee twee zeer bijzondere locaties. Lost Frequencies is één van de eerste drie acts die zijn bevestigd voor dit festival, samen met Andy C en Zomboy.

Een ticket voor beide festivals samen (EXIT Adventure) is verkrijgbaar voor slechts €143, maar het is ook mogelijk naar alleen het EXIT Festival (€121) of het SEA DANCE Festival (€75,90) te gaan. Tickets zijn verkrijgbaar op de officiële Nederlandstalige website www.exitfest.nl.

Naar het EXIT Festival gaat een busreis, waarbij een pakket busreis + festival + camping te verkrijgen is voor slechts €280. Dat is minder dan sommige festivals alleen voor hun toegangsticket rekenen! Meer info over dit pakket is hier te verkrijgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: