In aanloop naar zijn eerste album ‘Bla Bla Blue’ (release begin 2022), onthult Delv!s, de jonge Belgische singer-songwriter met een unieke soulstem, zijn nieuwe EP ‘Walk Alone Tracks’.

We weten het al een tijdje, België is de thuisbasis van geweldige muziek. Alleen vandaag moet je vooral de Vlaamse kant in de gaten houden om cross-genre en toegewijde projecten te ontdekken, met een vernieuwende rapscene en een groeiende elektro scene van artiesten die klaar staan ​​om in de voetsporen te treden van pioniers zoals 2ManyDj’s. In het Soul-genre is Delv!s één van de revelaties van dit moment.

Delv!s riep voor het visuele aspect de hulp in van een marionet, een beeldje dat op hem lijkt en zijn rol speelt in de clip "Rebelman", het eerste fragment van zijn aankomende album. De pop-psychhymne legde de basis die we vandaag vinden op de EP “Walk Alone Tracks”, met bijhorende clips. Het avontuur van de pop wordt op een pakkende manier in beeld gebracht, tuimelend door de wereld van de grote volwassenen met de nodige expressie.

Bitterzoet, kloppend en deinend, de "Walk Alone Track", die vertelt over wat we kunnen voelen als we op avontuur gaan zonder doel en alleen. Maar het onthult ook de veelzijdigheid van de Delv!s muziek. Hier is de hoop echter nooit ver weg. "Round and Round", een boodschap aan toekomstige generaties, beginnend met geluiden van spelende kinderen en geïnterpreteerd in een zachte, geruststellende tonaliteit. Uniek qua sfeer -en soundcreaties.

Even nostalgisch als modern, de muziek en zang van Delv!s, bewust en anders, afkomstig van les plat pays of uit het niets, doen ons goed.

Het wordt nieuwsgierig wachten op wat het full album te bieden heeft.

DELV!S WALK ALONE TRACKS

1. Walk Alone Track

2. Rebelman

3. Round and Round

https://www.facebook.com/DelvisMusic/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Delv!s
Meer over