Van maandag 23 augustus tot en met zaterdag 28 augustus In de week van 23 augustus geeft stand-upcomedian Iwein Segers de kijkers in 1000 zonnen een eigenzinnige rondleiding door Overijse. Actrice Danni Heylen laat zien hoe ze tot rust komt te midden van haar dieren en omroepster en actrice Andrea Croonenberghs wijdt de kijkers in in een van haar favoriete zomerboeken. Naar goede gewoonte opent 1000 zonnen elke dag met een actuele reportage en is De strandstoel traditiegetrouw de afsluiter. In de week van 23 augustus is er bovendien elke dag een achterdeschermenreportage over het leven op campings. Daarnaast brengt 1000 zonnen deze week het volgende:

Maandag: tip van de dag: eten en drinken
Chef-kok Giovani Oosters geeft elke week handige tips voor een geslaagde picknick. Maandag maakt hij mosselen klaar. De citybus In de rubriek De citybus gaat 1000 zonnen op stap met een komiek. Deze keer springt Iwein Segers op de 1000 zonnen-bus. Hij neemt zijn publiek mee voor een rondrit langs de opmerkelijkste en grappigste plaatsen van Overijse.

Dinsdag: tip van de dag: mode
Stylist Jani Kazaltzis vertelt de kijkers dinsdag hoe ze stijlvol kunnen gaan solliciteren. De jobstudent Elke week gaat 1000 zonnen met een bekende persoon terug naar de plaats waar hij of zij vroeger jobstudent was. Anno 2010 is Alain Bernard CEO van het baggerbedrijf DEME, maar op vraag van 1000 zonnen stroopt hij zijn mouwen op voor een tijdelijke terugkeer naar zijn vroegere vakantiejob bij Tessenderlo Chemie.

Woensdag: tip van de dag: evenementenwatcher
Op woensdag staat Ilse Van Hoecke weer klaar met een heleboel tips voor zomerse evenementen.

Donderdag: tip van de dag: boeken
Eén-omroepster en actrice Andrea Croonenberghs heeft het donderdag over een van haar favoriete zomerboeken: Bezonken rood van Jeroen Brouwers.

Vrijdag: tip van de dag: architectuur
Olav Grondelaers neemt de kijkers vrijdag mee naar de politietoren of Den Oudaen in Antwerpen.

Karaoke
Elke week smeert 1000 zonnen de stembanden voor een heus rondje karaoke. Deze keer zingen enkele nachtegalen het Gordellied mee met Laura Lynn.

Zaterdag: geen tijd voor stress
In Geen tijd voor stress vraagt 1000 zonnen aan een bekende Vlaming hoe hij of zij ontstrest. Het geheim van Danni Heylen zijn haar varkens, hangbuikzwijnen, honden en haar paard. Dani brengt veel tijd door met haar dieren en komt dan helemaal tot rust.

1000 zonnen: van maandag tot zaterdag om 19.40 u 1000 zonnen-compilatie van het beste van de voorbije week: elke zondag om 20.00 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: