De spotgaai triomfeert bij Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen sluit zich aan bij het leger van Katniss Everdeen en ontketent mee de revolutie. Op hun gebouwen prijkt sinds vandaag reuzengroot het symbool van de revolutie, de wereldwijd gekende spotgaai. Kinepolis maakt zo duidelijk dat ze aan de kant van Katniss staan en samen met fans wereldwijd vol spanning uitkijken naar de ontknoping van de strijd in de film The Hunger Games: Mockingjay Part 2. De boodschap is duidelijk: de revolutie is begonnen en het vuur bij de fans van The Hunger Games brandt hevig. De spotgaai is het symbool van de strijd voor vrijheid en een betere toekomst, het symbool van zelfopoffering en moed. Katniss Everdeen en de inwoners van District 13 sporen iedereen aan om hen bij te staan in deze revolutie.

In het laatste deel, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 overwint de sterkste. De confrontatie tussen Katniss Everdeen en President Snow zal het lot van Panem beslissen. Het leger dat Katniss heeft opgebouwd zal mee vechten en de revolutie zal niet stoppen tot er vrijheid heerst.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 komt uit op 18 november en de anticipatie wereldwijd is enorm. Het laatste deel van de trilogie belooft nog populairder te worden dan alle voorgaande films uit de trilogie.

Sluit je aan bij deze revolutie en may the odds be in your favour.

Over Kinepolis

Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group telt 35 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Polen. Naast haar bioscoopactiviteit is de groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. 2.100 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: