's Nachts opent zich een wondere wereld

Deze paasvakantie is het tijd om je fantasie de vrije loop te laten. Terwijl je hoog boven de wolken scheert, komen elfjes weer tot leven en groeit de chocoladetaart aan de bomen. Kortom, je dromen komen tot leven in de magische en sprankelende nieuwe voorstelling van De Proefkonijnen!

Droomprinses, over alle dingen die je 's nachts tijdens je dromen kan die je overdag niet kan, is een interactieve voorstelling waarin de kinderen moeten uitbeelden, keuzes maken, zich inleven. Met andere woorden, de voorstelling zelf mee bepalen. Bovendien geeft de voorstelling op speelse wijze een inkijk op de functie van slapen en dromen. Kindjes die moeilijkheden hebben met slapen, zullen na deze voorstelling niks liever meer doen! Er wordt verder stilgestaan bij verschillende slaaptradities, verhaaltjes voor het slapengaan en over dromen hebben in het leven.

De Proefkonijnen is geroemd bij families en scholen omwille van z'n originele voorstellingen waarbij elk kindje aan bod komt. Voor deze voorstelling strikten ze Daphne Paelinck om in de huid te kruipen van de Droomprinses. Daphne die haar bekendheid voornamelijk te danken heeft aan jongerenreeksen als Spring en De Elfenheuvel, stond vreemd genoeg nog nooit op de planken voor kinderen. 'Ik sta te popelen om erin te vliegen. Ik ben er zéker van dat jong en oud zich helemaal zal laten betoveren, maar ben toch ook een beetje nerveus, want kinderen kunnen soms erg onverwacht uit de hoek komen!'

Klaar om jezelf ook helemaal te laten betoveren? Kom mee genieten vanaf 19 maart in theater Het Appeltje.

Tickets en info: www.deproefkonijnen.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over