De Planken zijn blij! De Planken zijn trots! Want hun tweede cd is klaar!

‘Plankgas’ is een geweldig plaatje geworden, al zeggen ze ’t zelf! 12 nieuwe liedjes, 12 leuke verhalen, 12 swingende deuntjes. En omdat ze zo trots zijn op hun nieuwe schijfje, nodigen de Plankenboys iedereen uit op de première van hun nieuwe theatershow met dezelfde titel.

In Plankgas staat weer vanalles te gebeuren! Zanger Rob en drummer Patje lijken iets te bekokstoven, gitarist Metal Guido heeft het gezien en vertelt het aan manager Frankie. En toetsenist Wizzy blijft zijn eigenste coole cool. Of toch niet? In ieder geval zullen alle kinderen weer zitten wiebelen op hun stoel.

Middelpunt van deze muzikale theatershow is Rob Teuwen. De jonge zanger is ondertussen volledig ingeburgerd bij De Planken en hij draagt de nieuwe show helemaal. Rob voorstellen is niet echt nodig, wel?

Nog steeds geniet hij volop bekendheid als Billie van FC De Kampioenen. Elke keer weer kijken jong en oud met bewondering naar hem op. Niet alleen omdat Rob een bekend televisiefiguur is. Nee, elke Plankenshow opnieuw sleurt hij iedereen mee met zijn enthousiasme, met zijn acteertalent, met zijn zangkwaliteiten. Want dat hij kan zingen, bewees Rob al eerder bij ‘Steracteur Sterartiest’. Ondanks zijn jonge leeftijd staat er steeds een vakman op het podium, die elke show van De Planken op hoog niveau brengt.

Opmerkelijk in de nieuwe show en cd van De Planken is de aandacht voor de mama’s en de papa’s. De Planken zorgen ervoor dat de ouders dit keer meer zijn dan enkel chauffeur van en naar de schouwburg, gezelschap in de zaal of geldschieter van ijsjes en drank. Nee nee, in Plankgas worden swingende mama’s en papa’s verwend! Want zij zullen ontdekken dat de Plankenliedjes ook voor hen leuk zijn om te horen, hen uitnodigen om mee te doen, en hen hier en daar momentjes van herkenning zullen schenken…

Benieuwd wie het meest uit de bol gaat, ouders of kinderen…

Plankgas
zondag 26 september2010 – 14.30 uur
Schouwburg Rex, Smallestraat 2 in Mol
www.deplanken.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: