Volg het mysterie vanaf 16 oktober van maandag t/m donderdag om 19.00 uur op Nickelodeon

De Ludwigs zijn terug! De leukste familie van Amsterdam keert vanaf 16 oktober terug naar Viacom-zender Nickelodeon in hun nieuwe avontuur De Ludwigs - Op jacht naar de Stenen Schat. Als de broers en zussen naar hun tante Janine en neef Olivier op het Belgische platteland worden gestuurd blijkt al snel dat dit geen ontspannende vakantie gaat zijn: Olivier heeft een geheim en is in het bezit van een halve schatkaart. De Ludwigs zouden de Ludwigs niet zijn als ze niet snel aan de slag zouden gaan met alle nummers en aanduidingen op de kaart. Waar leidt de schatkaart naartoe? En wie is die mysterieuze figuur die ze vanaf een afstandje in de gaten houdt? Ontdek het vanaf 16 oktober van maandag t/m donderdag om 19.00 uur op Nickelodeon in De Ludwigs - Op jacht naar de Stenen Schat.

Topcast

Ook in dit nieuwe avontuur keert de bekende cast uit de eerdere series terug, waaronder Tooske en Bastiaan Ragas als ouders Kate en Erik, Timo Verbeek als Benny, Luca Hollestelle als Yara, Rosaline Lantink als Anoosha, Yassine El Ouardi als Daniel en Cedric van den Abbeele als Sam. Nieuw dit avontuur zijn rollen voor Marit van Bohemen (Tante Janine) en Sarah Nauta (bekend van populair zangduo Sarah & Julia).

Ook zijn er rollen weggelegd voor Alexander Brouwer (Olivier), Rhizlane Omarhi, Wimie Wilhelm en Mungu Cornelis.

Eerdere avonturen en Ludwigs Nieuws

Heb jij de eerdere avonturen van De Ludwigs gemist? Geen probleem! Vanaf 11 september zijn er elke schooldag twee afleveringen te zien. Nog leuker wordt het met het Ludwigs Nieuws, dat elke dag tussen deze twee afleveringen te zien is. Zo ga je helemaal op de hoogte het nieuwe avontuur in!

De Ludwigs – Op jacht naar de Stenen Schat wordt geproduceerd door Blooming Media.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over