Afloop aflevering 1 van Boer zkt Vrouw op zondagavond 3 maart bij VTM

In de liefde heb je soms geen tijd te verliezen: op zondagavond 3 maart sloegen melkveeboeren Niels (32), Robbe (29) en Sanne (33) aan het daten, en de 2 mannen onder het gezelschap moesten op het einde van de dag meteen al kiezen welke 3 vrouwen en mannen een ticketje kregen voor een logement op hun boerderijen.

De dates van boer Robbe mogen dat ticketje letterlijk nemen, want Branko (23, Emblem), Wesley (34, Sint-Truiden) en Joffrey (25, Dilsen-Stokkem) mogen volgende week hun koffers pakken voor een vlucht naar Zweden. Eindbestemming? De melkveeboerderij van Robbe, in Föllinge.

Bekijk hier Robbes keuzemoment:

Niels voelde het meest een klik met Lisa (27, Sint-Michiels), Astrid (26, Sinaai) en Sylvie (36, Olen). Zij mochten meteen hun intrek nemen in de gloednieuwe woning van Niels, die hij zelf bouwde. Zijn huis mist duidelijk nog een vrouwelijke touch, maar de komende week meningen en handen genoeg om er iets gezelligs van te maken.

Bekijk hier Niels’ keuzemoment:

In de tweede aflevering van Boer zkt Vrouw op zondag 10 maart om 19u55 bij VTM, kiest ook Sanne welke mannen mogen komen logeren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over