Debuut- en doorbraakplaat “Parels Voor De Zwijnen” op 30 exclusieve stuks verkrijgbaar in België.

2015 is “de viering van het Super Decennium” voor De Jeugd Van Tegenwoordig. Vanaf single “Watskeburt?!” kregen de woorden “De Jeugd Van Tegenwoordig” voor heel Vlaanderen een extra muzikale dimensie. De doorbraaksingle stond op debuutalbum “Parels Voor De Zwijnen”.

Om hun 10-jarige bestaan te vieren, brengt de Nederlandse rapformatie bestaande uit Willie Wartaal, Vieze Fur, Faberyayo en Bas Bron de cd nu ook op vinyl (180gram) uit. Eerst enkel in Nederland maar nu ook in België verkrijgbaar! Snel zijn is de boodschap want er liggen slechts 30 exclusieve stuks in de winkel. Het vinyl verschijnt in beperkte oplage en zal niet worden bijgedrukt.

Waar moet je zijn om dit collectors item in huis te halen? In een Fnac winkel in je buurt. Lijst met winkels: http://www.nl.fnac.be/entreprise/magasins_nl-BE.aspx. De volgende albums ‘De Machine’ (2008), ‘De Lachende Derde’ (2010) en “Ja, Natúúrlijk!” (2013) verschijnen later dit jaar eveneens op het zwarte goud. En… er is sprake van een nieuw album in 2015. We horen de woordkunst nu al van de groeven spatten.

“Komt Dat Zien! Ontrafel Het Mysterie! Tien Jaar Hoogtepunten In Eén Enkele Avond!”
Een fenomenaal allesomvattend optreden in de Amsterdamse Heineken Music Hall op 11 juni is inmiddels al uitverkocht. Maar de heren zijn de lulligste niet: een dag later, op 12 juni, volgt een tweede HMH-concert, waarvoor de kaartverkoop inmiddels is gestart (klik hier voor tickets). Onder de titel ‘X – Viering van het Super Decennium’ zal De Jeugd haar grootste hits tot nu toe spelen en de favoriete tracks uit de live shows.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: