Na het gigantische succes van TWILIGHT en HUNGER GAMES, maakt Belga films zich klaar voor de release van AFTER begin april, gebaseerd op het wereldwijde succes van het gelijknamige boek.

AFTER werd geschreven door Anna Todd, in een dertigtal talen vertaald en stond in verschillende landen op nummer 1. De saga telt vier delen. Een vergelijking met de Fifty Shades of Grey - trilogie is niet ver af, aangezien beide series oorspronkelijk als fanfictie geschreven werden.

Anna Todd schreef in 2013 het eerste deel op haar smartphone en publiceerde het vervolgens op de website Wattpad. De tekst werd uiteindelijk maar liefst één miljard keer gedownload! Toen de schrijfster bovendien bekend maakte dat zanger Harry Styles van One Direction haar grote inspiratiebron was voor het personage Hardin, barstte het succes los. Ondertussen staan de fans te popelen om deze nieuwe adaptatie op het grote scherm te ontdekken.

AFTER vertelt het verhaal van de tumultueuze en passionele relatie tussen de achtienjarige Tessa Young, een modelstudente, en Hardin Scott, een sexy bad boy. Scott is een ongeleid projectiel, met duistere gedachten, die Tessa constant uitdaagt en wegduwt. Tessa wordt hopeloos verliefd. De passie blijkt, tegen alle verwachtigen in, wederzijds. Leugen, jaloezie, lust… is hun relatie een destructieve affaire of leidt hun pad toch naar ware liefde?

De rol van Hardin, de bad boy met het Britse accent, wordt vertolkt door Hero Fiennes Tiffin, het neefje van Ralph Fiennes, die duidelijk het talent van zijn nonkel geërfd heeft. Hardin speelde eerder ook de rol van de jonge Voldemort in Harry Potter and the Half-Blood Prince. De Australische actrice Josephine Langford vertolkt de rol van Tessa.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over