Nadat hij uitgeroepen werd tot #1 DJ van 2021 in de DJ MAG TOP 100, werd David Guetta ook genomineerd voor beste DJ op de Los40 Music Awards, de NRJ Music Awards, de American Music Awards én won hij de MTV European Music Award in de categorie 'Best Electronic'.

Deze week kon Guetta aan dit lijstje ook een GRAMMY-nominatie toevoegen voor 'Best Dance/Electronic Recording' voor zijn single 'Hero' featuring Afrojack. Het is al de tiende keer dat David Guetta genomineerd is voor een Grammy.

DE MEEST GESTREAMDE DJ & FRANSE ACT VAN 2021

Met meer dan 51 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, is Guetta de 16de meest beluisterde artiest op het platform. Hij overbrugde de kaap van 50 miljoen in het begin van 2021 en is wereldwijd de meest gestreamde Franse artiest.

EEN WARE DIGITALE INNOVATOR

David Guetta onthulde onlangs een ongeëvenaard digitaal initiatief dat beschikbaar is op OpenSea en waarvoor hij zijn "United At home"-serie zal omzetten naar digitale verzamelobjecten in samenwerking met Blockchain Artists Initiative en Beat AlphaVerse. Lees meer hierover op EDM.COM.

DAVID GUETTA, BEBE REXHA, TY DOLLA $IGN, EN A BOOGIE WIT DA HOODIE FEATUREN IN NIEUWE VIDEO VOOR "FAMILY"

Guetta deelde eerder deze week de officiële videoclip van zijn nieuwe single 'Family' met Bebe Rexha, Ty Dolla $ign en A Boogie Wit Da Hoodie. De video werd geregisseerd door Michael Garcia (Jack Harlow, Machine Gun Kelly) die onlangs een VMA won voor beste Alternatieve video. Hij dropte ook een official remix voor 'My Universe' van Coldplay en BTS die je hier kan beluisteren.

MEER MUZIEK IN AANTOCHT

Dec 3 - David Guetta, MORTEN– Alive Again (Musical Freedom)
Dec 10 - Faithless vs David Guetta – God Is A DJ ( Sony )
Dec 17 - Jack Back, Citizen Kain, Kiko – “Supercycle” (AFTRHRS)
David Guetta Feat. Bebe Rexha, Ty Dolla $ign, & A Boogie Wit Da Hoode “Family” (David Guetta remix) ( Atlantic US )

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over