Op donderdag 4 oktober 2018 komt de Amerikaanse stand-up comedian David Cross met zijn Oh Come On Tour naar De Melkweg in Amsterdam. Kaarten voor de show van deze award-winnende comedian gaan morgen, vrijdag 24 augustus, om 10:00 uur in de verkoop

De Oh Come On Tour is de eerste tour van David Cross sinds 2016. Toen stond hij ook al eens in de Melkweg en maakte grote indruk met een fantastische stand-up show vol edgy humor, waarin hij de politiek niet schuwt. Die show, genaamd “Make America Great Again” staat op Netflix, en het album werd genomineerd voor een Grammy.

David Cross is een succesvol stand-up comedian, maar heeft ook een imposante carrière als acteur en regisseur. Hij won zelfs een Emmy-award. Recent regisseerde en schreef hij de serie Bliss, die in februari van dit jaar op SKY in première ging. Zijn lijst met TV-shows is haast eindeloos: hij maakte drie eigen comedyspecials en is onder meer betrokken bij de HBO-serie Mr. Show, de Netflix-serie Mr. Show with Bob and David, Unbreakable Kimmy Schmidt en Arrested Development.

Ook op het witte doek heeft David Cross veel bereikt. Hij was te zien in films als Abel, Year One, Waiting for Guffman, Men in Black and Men in Black II, Ghost World, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Pitch Perfect 2, en I’m Not There.

David Cross zegt zelf over zijn nieuwe show: "I am beyond aroused to get back out on the road and bring my very special, artisanal small batch hand crafted, 100% organic jokes & jibberings to De Melkweg. These jokes are kid tested and mother approved so bring the whole family!”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
David Cross – Oh Come On Tour
Datum: 
Donderdag 4 oktober 2019
Locatie: 
Melkweg, Amsterdam

Reservatie:

Meer over