De in Gent gevestigde platen- en distributiefirma N.E.W.S. – die dit jaar 15 kaarsjes mag uitblazen – kondigt met enige fierheid hun nieuwste aanwinst ‘Das Pop’ aan.

Met de op stapel staande albumreleases van zeer verscheiden artiesten als Dizzee Rascal, Aeroplane en Crookers, is Das Pop de logische volgende stap in de muzikale verbreding van deze voormalige vooral in ‘dance’ gespecialiseerde platen- en distributiefirma.

De Gentse band, die ook in het buitenland een enorme following heeft, nam een gloednieuw album op, genaamd ‘Das Pop’, dat werd geproduceerd door niemand minder dan Stephen en David van Soulwax. Het wordt hun 3de album, de opvolger van het in 2003 verschenen ‘The Human Thing’. Het nieuwe 'Das Pop' album komt uit op 21 september, natuurlijk voorafgegaan door een gloednieuwe single 'Never Get Enough'. Deze single wordt uitgebracht op 31 augustus inclusief een Goose remix.

Je kan de band live aan het werk zien op de Lokerse Feesten (31 juli), op Pukkelpop (20 augustus) en op Jospop (29 augustus), net voor hun internationale albumtournee van start gaat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: