‘Fun Fun Fun’ is het soort nummer dat je wil horen in een gelukzalig moment op de dansvloer en als alles zo geweldig aanvoelt! Volgestouwd met eigenzinnige hoekjes en kantjes en met de nodige beats eronder om het helemaal te doen klikken, is dit het soort no-nonsense good-time dancemuziek dat maakt dat je alles van een plezierige kant gaat zien.

Intussen staat deze track al op een Kitsune playlist, een goed teken, want deze lijkt goed op weg om het hartje van menig partyanimal te veroveren. Remixen zijn er intussen ook al, o.a. van Fredo & Thang. Om het met de Britten hun eigen woorden te zeggen: hun remix "rocks the dancefloor like you wouldn't believe", het ziet er dus goed uit voor het Gentse duo. Hier namen ze het turbo-charged origineel, draaiden het binnenste buiten en maakten er een soort old-school pianowerkje van dat lijkt op Radio Slave jamming met Marshall Jefferson.

‘Fun Fun Fun’ was vorige week hotshot bij Stubru (meest gedraaide plaat in die week) en zit er nu op de playlist en in de hotlist!

Download hier "Fun Fun Fun"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: