Cyra Gwynth, de 24-jarige Belgische R&B-singer/songwriter met Nederlandse en Filipijnse roots, is er in geslaagd om met haar eerste releases meer dan een miljoen streams te verzamelen. Ze is hard blijven werken en is met haar nieuwe pop-r&b single 'eight' klaar voor een groter publiek.

In 'eight' zingt Cyra over haar strijd om controle te krijgen over haar gedachten die haar in een duistere hoek drijven. De single beschrijft het oneindig gevecht tussen wilskracht, zelfvertrouwen en emotionele stabiliteit. De titel 'eight' staat symbool voor eeuwigheid en onderstreept die permanente strijd.

Cyra toont met deze single nogmaals haar veelzijdigheid als artiest aan. Zo is de single een catchy mix van R&B, trapsoul en pop waar invloeden van Kehlani, Aaliyah en H.E.R niet ver te zoeken zijn. Voor de productie van de single werkte ze samen met producer LAMSI.

Voor de videoclip van 'eight' werkte Cyra Gwynth samen met Julia Dubois Rosca (visual manager), Khaël Touag (director) en Kamiel Doens (cinematographer). De video is een visuele representatie van het lied; mellowen moody in een nachtelijke en intieme setting.

Khaël Touag: "Cyra is niet alleen een artieste, maar ook een sterke performer en dat wilde ik in deze videoclip absoluut in de verf zetten."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over