Ook op de tweede dag van Couleur Café waren de festivalgangers en artiesten weer massaal op de afspraak. De Green Stage barstte uit zijn voegen met de komst van Coely. Niveau4 verenigde het nieuwe Belgische hiphoptalent en Lefto zorgde voor een onvergetelijke thuismatch.

De hiphopliefhebbers konden zich uitleven met schitterende optredens vanThe Roots, Baloji, Coely, Scylla, Demi Portion! De beats van Compact Disk Dummies en Lefto - beide met surprise guest Coely - brachten iedereen aan het dansen.

Niveau4 zorgde voor een uniek en exclusief optreden, met een selectie van de beste performers van de nieuwe hiphopgeneratie uit Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Zwangere Guy, L'Or Du Commun, TheColorGrey, Le 77, Darrell Cole, ISHA, Junior Goodfellaz & DJ Vega zijn naast fantastische performers, ondertussen ook een hechte vriendengroep geworden, dankzij Couleur Café. Het publiek ging uit zijn dak.

De grote wereldmuzieksterren - Oumou Sangare, Emir Kusturica, Toots & The Maytals - deelden hun zonovergoten muziek met een enthousiast publiek. Yaniss Odua dompelde het publiek onder in een grote dosis positieve vibes. En geen enkeling kon zijn heupen in bedwang houden bij de latin ritmes van La Dame Blanche, Tomi & su Timbalight en de afrobeats met Belgisch tintje van Daniel Dzidzonu.

Ook op de derde en laatste dag van dit avontuur staat er opnieuw een onvergetelijke line-up op het programma. Alpha Blondy en Damian Marley zorgen voor de nodige dosis reggae. Jupiter & Okwess en Batuk staan in voor de Afrikaanse beats en het aanbod aan upcoming hiphop is indrukwekkend. Voor een intiem en ingetogen moment kan je terecht bij Lianne La Havas op de Green Stage.

Tickets

Nog geen ticket? Op de website van Couleur Café kun je voor zondag nog een 1 Day- ticket kopen. De tickets kosten 39 EUR online of 49 EUR aan de deur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: