Het concert van meestercomponist Ennio Morricone in Brussel, dat op 27 juni 2014 zou plaatsvinden, wordt naar 18 december 2014 verplaatstEnnio Morricone moest een paar weken geleden aan de rug geopereerd worden en kreeg na de operatie een trombose. Hij betreurt de hele situatie en laat via zijn management weten dat hij het jammer vindt zijn fans teleur te stellen. Hij volgt momenteel een specifieke medische behandeling en hoopt zijn concerten vanaf het najaar te kunnen voortzetten en zijn trouwe fans te zien.

Oscarwinnaar Ennio Morricone wordt beschouwd als een van de grootste componisten uit de filmgeschiedenis en heeft onvergetelijke soundtracks geschreven voor cultfilms als Play me the song of death, For a Few Dollars More, Cinema Paradiso, Wedding Crashers, The Untouchables, Kill Bill, en onlangs nog Django Unchained.

De meest productieve componist uit de geschiedenis van de filmmuziek begeleidde ook al persoonlijk een 160-koppig symfonieorkest en meerstemmig koor om de grootste werken uit zijn 50-jarige carrière uit te voeren. Tot nu toe wist hij zo al meer dan 350.000 mensen in uitverkochte zalen in Moskou, Parijs, Berlijn, Wenen, Zürich en Praag in vervoering te brengen.

Het concert dat plaats zou vinden op 27 juni in Paleis 12 wordt verplaatst naar donderdag 18 december om 20u30. Tickets voor het verplaatste concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 18 december, krijgt zijn kaarten terugbetaald. Tickets worden terugbetaald via het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht en dit vóór vrijdag 29 augustus.

Tickets voor het concert van 27 juni blijven geldig voor de nieuwe datum! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor 18 december, tickets daarvoor zijn nu te koop via www.yetix.be, www.sherpa.be, www.ticketnet.be en www.fnactickets.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ennio Morricone
Datum: 
donderdag 18 december om 20u30
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over