Slotconcert van de succesvolle 'Mess With Us' tournee.

De Compact Disk Dummies sluiten hun ‘Mess With Us’  tournee af in stijl én daar waar het voor hen allemaal écht begon, de Ancienne Belgique. Zo traden de CCD als prille jonkies reeds op in AB in – hou u vast – 2010 (!) en wonnen ze in 2012 glansrijk Humo’s befaamde Rock Rally. In ’13 verscheen hun debuut EP ‘Mess With Us’ en hadden ze met ‘The Reeling’ meteen een radiohit te pakken. Ook het publiek ging overstag en CCD verkochten probleemloos de AB Club uit.

Inmiddels hebben de broers uit Desselgem met ‘What You Want’ een tweede radiohit te pakken. Dit najaar spelen ze bovendien niet alleen op het vermaarde I Love Techno, maar ze trekken ook naar het buitenland dat hen brengt van Desselgem tot Parijs en Bilbao. Het is duidelijk, Compact Disk Dummies hebben de voorbije maanden niet op hun luie kont gezeten. Ook werd net bekend dat ze de begingeneriek voor het nieuwe Eén-programma ‘Lust For Life’ gemaakt hebben.

Tijd voor een orgelpunt! Tijd voor een knallende afsluiter in de AB Box! En tijd voor een dubbele feestdag: de dag na het concert is het namelijk gewoon opnieuw een feestdag (Paasmaandag) en moet u vooral niet op tijd de bedstee in! Goed gezien jongens!

Openen doen de zusjes Nelle en Dienne die zich schuilen achter de groepsnaam Lili Grace. Denk: tweestemmige songs begeleidt op cello, toetsen en elektronica.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Compact Disk Dummies
Datum: 
Zondag 20 april 2014
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over