Vanaf vandaag is de officiële #CoulCaf19-festivalapplicatie beschikbaar. Deze handige app is de beste manier om alle last-minute en praktische info te ontvangen. Je kan er ook jouw gepersonaliseerd uurrooster op checken (met meldingen net voor je geplande concerten). Hier te downloaden voor Apple en hier voor Android.

Maar Couleur Café is veel meer dan louter een muziekfestival. Sinds de eerste editie proberen we ons publiek ook een boodschap van solidariteit en humanistische waarden mee te geven. Dat gebeurt dit jaar op twee plekken:

Solidarity Village

In het Solidarity Village werkt Couleur Café met 3 partners om de migratiecrisis te bespreken. Het Burgerplatform voor Steun aan de Vluchtelingen BXLRefugees, gesteund door een ongeziene groep burgers, herinnert ons eraan dat het recht op waardig op leven universeel is. Zij worden bijgestaan door het Rode Kruis en Oxfam, die ook hun kennis over immigratie zullen doorgeven.

#2030isnow

Het tweede sociale aandachtspunt van het festival is dit jaar gericht op Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Europese campagne #2030isnow: 17 doelen om de wereld te redden! Ontdek ze allemaal op een reusachtige en interactieve muur.

Solidarity Village & #2030isnow

Combitickets uitverkocht

De camping was al even uitverkocht en nu zijn ook alle Combi 3 Days tickets de deur uit! Er zijn wel nog een beperkt aantal dagtickets beschikbaar, maar spoedig bestellen is de boodschap!

€99* voor een combi+camping ticket -> UITVERKOCHT
€85* voor een combiticket -> UITVERKOCHT
€42* voor een dagticket
€37* voor een dagticket in groep (10 personen)

Je kan op onze website ook drank- en parkingtickets in voorverkoop aanschaffen (maar vermijd aub de auto ten alle koste). Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code op het ticket. De NMBS-code geeft van vrijdag 28/6 tot en met maandag 1 juli 50% korting op alle treinritten in België.

*: + reservatiekosten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
28 - 30 juni 2019
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel

Reservatie:

Meer over