Rock Werchter 2014 is gestart. Radkey heeft op de Main Stage de 40ste editie van het festival ingezet. In Klub C speelt Daptone Super Soul Revue ten dans. In The Barn openen The Wombats de festiviteiten.

Een dienstmededeling: Coely annuleert haar optreden op Rock Werchter. Ze werd vorige week met spoed aan de blindedarm geopereerd en is nog niet voldoende hersteld. The Sore Losers zullen haar spot in KluB C op vrijdag 4 juli overnemen. Ze spelen daar van 13u30 tot 14u05. Ga dat zien!

Ook de Rode Duivels zullen present geven in het Festivalpark. Zaterdag om 18u nemen zij het in de kwartfinales van het WK op tegen Argentinië. In het Festivalpark staan grote schermen opgesteld bij de North West Walls en rechtover House of the Bull (stand Jupiler). Ook in KluB C zal de match op groot scherm te volgen zijn. Het optreden van SBTRKT daar komt te vervallen. De andere optredens gaan door zoals gepland.

Nog meer voetbalnieuws:  gezien er veel Nederlanders present zijn dit weekend zal de match tussen Nederland en Costa Rica (zaterdag om 22u) eveneens te volgen zijn op de grote schermen (bij North West Walls en rechtover House of the Bull) in het Festivalpark. In The Hive kunnen alle vier de kwartfinales op groot scherm gevolgd kunnen worden. The Hive is voor iedereen toegankelijk. Ook op de campings A1, B0, C2 en C3 kan het WK gevolgd worden door de kampeerders.

Over Rock Werchter:

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli. Vier dagen lang is in het Festivalpark in Werchter het beste van nu te zien en te horen op drie podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt gesmaakt. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Over de vier festivaldagen heen vinden dit jaar 149.500 (unieke) festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een op voorhand uitverkocht festival.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: