Op 6 juli 2007 opende in het casino van Knokke-Heist de club Zuri haar deuren. De voorbije twee jaar is het trendy geesteskind van Chris Muylle en Carl Pollyn uitgegroeid tot een vaste rendez-vous plaats voor bewuste meerwaardezoekers, die van een uitgaansavond net iets meer verwachten.

De zaakvoerders gaven interieurarchitect Gerd Couckhuyts carte blanche voor een futuristisch ogend avant-garde interieur. In het wit. Wit is ook het omhulsel dat rond de eerste Zuri-mix-cd zit. En niet zomaar een omhulsel, maar een ontwerp van Gerd Couckhuyt, dat zowel het interieur van de Zuri als de muziek die er gedraaid wordt vat: classy, stijlvol, relaxt. Daar hoort een dj bij die deze atmosfeer kan vatten. Smith Davis, de resident van Zuri.

Om de tweede verjaardag van Zuri te vieren, mixte Smith Davis een full-cd aan elkaar. Twaalf nummers met een housy inslag. Feelgood house. Met tracks waaronder Mujava met ‘Township Funk’, de remix van Sam La More ‘Walking On A Dream’, de monsterhit van Empire of the Sun, ‘The Shame’ van Lucien Foort, nummers van Chris Lake, Joey Negro, Soulsearcher en nog vele anderen. De mix-cd van Smith Davis geeft een uitstekend beeld van waar een avondje of nachtje Zuri muzikaal voor staat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: