Vanavond worden de wedstrijden op de vierde speeldag van de Champions League gespeeld. Op dinsdag 1 november trekt Barcelona naar Engeland voor de wedstrijd tegen Manchester City. Club Brugge staat op woensdag 2 november tegenover FC Porto in het Estádio do Dragão.

MANCHESTER CITY - BARCELONA OP DINSDAG 1 NOVEMBER OM 20.15

Op de vierde speeldag staat er opnieuw een absolute topaffiche op het programma met Barcelona - Manchester City. Barcelona won de vorige confrontatie tegen een kansloos Manchester City met 4-0. Lionel Messi bezorgde zo de Catalanen een 13de opeenvolgende thuisoverwinning. Barcelona staat met 9 punten bovenaan in groep C, gevolgd door Manchester City. De grote vraag is of Manchester City-spelers Kompany en De Bruyne dinsdagavond aan de aftrap staan.

Peter Morren en Marc Degryse verzorgen het wedstrijdcommentaar. Tom Coninx ontvangt als analisten ex-Rode Duivel Patrick Vervoort en Barcelona-kenner Jan Boskamp in de studio. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag te zien bij Q2.

FC PORTO - CLUB BRUGGE OP WOENSDAG 2 NOVEMBER OM 20.15

Drie wedstrijden: twee keer kansloos, één keer met lichtpunten. Club Brugge moet nu wel alles op alles zetten om de eerste punten te pakken op de vierde speeldag tegen FC Porto. In het vorige duel kwam Blauw-Zwart eerst op voorsprong dankzij Jelle Vossen, maar verloor uiteindelijk met 1-2 tegen de Portugezen op eigen veld. FC Porto behaalde zo zijn eerste overwinning in de groepsfase. Club Brugge staat na drie wedstrijden nog steeds puntenloos onderaan in het klassement van groep G.

Timmy Simons (Club Brugge): “We speelden met een goede mentaliteit tegen FC Porto. Daar kunnen we verder op bouwen. We bleven wel opnieuw met lege handen achter en daar moeten we iets aan veranderen. Er komen nog zware uitwedstrijden aan. We moeten ervoor gaan en zorgen dat we niet puntenloos de Champions League verlaten.”

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Tom Soetaers. Jan Ceulemans, Gilles De Bilde en Stijn Haeldermans zitten aan de analistentafel bij Tom Coninx in de studio. Daarnaast brengt Q2 ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: