Een unieke combinatie van artistieke disciplines!

Classical Spectacular staat voor een selectie van de bekendste en mooiste bladzijden uit de «klassieke» muziek, geïnterpreteerd door de uitmuntende filharmonie van Oekraïne onderleiding van Yuriy Yanko. 40 muzikanten en 20 uitzonderlijke koorzangers staanborg voor een muzikaal evenement waar-over nog lang zal gesprokenworden!

Geïnspireerd door de producties van de « Royal Albert Hall » in Londen zorgen wij voor een spectaculair effect zowel visueel door een origineel, overweldigend lichtspel als auditief door het inzetten van heuse kanonnen voor de beroemde « Ouverture 1812 » van Tsjaikovski!

Classicall Spectacular, dat verschillende kunstvormen op een bijzondere manier combineert, verwelkomt voor het eerst de fantastische artiesten uit de circus academie van Kiev. Deze academie, de belangrijkste ter wereld, wordt voorgezeten door H.D.H. prinses Stéphanie van Monaco en geniet een wereldwijde reputatie. De bekendste acrobaten van het Cirque du Soleil hebben er hun opleiding gevolgd. Voor de ogen van het publiek vliegen ze door de lucht op het ritme van prachtige klassieke melodieën, waaronder de Maskeradewals van Katsjatoerjan.

Dit is niet zo maar een concert, het is een totaal spektakel, meeslepend, uitbundig dat ver afstaat van de traditionele starre klassieke concerten...

Op het programma:

De Triomfmars uit Aïda, Verdi – Zo sprak Zaratoestra, Johann Strauss - De Walkurenrit, Wagner – Nessum Dorma, Puccini - De Maskeradewals, Katsjatoerjan - De Turkse Mars, Beethoven - 1812 Ouverture, Tsjaikovski - De Dodendans, Saint-Saens - Habanera Carmen, Bizet - Het Huwelijk van Figaro, Mozart - Bolero, Ravel - en veel andere ...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Classicall Spectacular
Datum: 
2 oktober 2016
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over