'Chaplin, de Musical' viert Kerst en Nieuw in Amsterdam, 'Peter Pan, The Never Ending Story' verzorgt het spektakel in Stadsschouwburg Antwerpen!

Niet enkel in België wordt reikhalzend uitgekeken naar de door Music Hall herwerkte versie van 'Chaplin, de Musical', ook in het buitenland zijn de verwachtingen hooggespannen. De Belgische musicalproducent verkreeg de exclusieve rechten om deze prestigieuze Broadway-productie nationaal én internationaal te gaan produceren en exploiteren, en de interesse is dermate groot dat 'Chaplin, de Musical' al voor de start van de voorstellingen verzekerd is van een eerste buitenlands avontuur. Na de eerder aangekondigde reeks previews in december 2016 in Capitole Gent, zal 'Chaplin, de Musical' van 23 december 2016 tot en met 3 januari 2017 te zien zijn in het Amsterdamse RAI-theater. De speeldata tijdens die periode in Antwerpen worden verplaatst naar het laatste weekend van de kerstvakantie, van 6 tot en met 8 januari. In het voorjaar van 2017 keert 'Chaplin, de Musical’ vervolgens terug naar Vlaanderen voor de officiële wereldpremière. Er staan voorstellingen in Antwerpen en Gent gepland.

De speeldata voor 'Chaplin, de Musical' van 22 tot en met 30 december 2016 in Antwerpen komen te vervallen, maar niet getreurd, want de uiterst succesvolle en internationaal gelauwerde voorstelling 'Peter Pan, The Never Ending Story', strijkt in de eindejaarsperiode ter vervanging neer in Stadsschouwburg Antwerpen, voor een korte en éénmalige reeks van voorstellingen. 'Peter Pan, The Never Ending Story' werd gecreëerd in 2012 en wist toen in België meer dan 170.000 bezoekers te bekoren. Daarna speelde de show succesvol in de grootste steden van de UK, in Dubai, Singapore, Taipei en Doha. Momenteel staat de show in Abu Dhabi. In Singapore werd de arena-versie aangepast naar een theaterversie en het is die versie die in december in Antwerpen te zien zal zijn. Er zal in Stadsschouwburg Antwerpen ook een exclusieve 3D-registratie van de voorstellingen plaatsvinden. Na de passage in Antwerpen verhuist 'Peter Pan, The Never Ending Story' naar Zuid-Korea. Info over de cast die in Antwerpen op de planken zal staan volgt later.

Tickets & info 'Chaplin, de Musical' en 'Peter Pan, The Never Ending Story': www.musichall.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: