Als enige jongen met tien zussen heb je het maar zwaar... Behalve als je Lincoln Herrie heet! Volg zijn avonturen in de nieuwe komische animatieserie Huize Herrie. Vanaf 16 mei iedere schooldag om 16.10 uur te zien op Nickelodeon.

Lori, Leni, Luna, Luan, Lynn, Lucy, Lana, Lola, Lisa, Lily en… Lincoln. Dat zijn de kinderen uit de familie Herrie. De 11-jarige Lincoln Herrie laat zien hoe hij overleeft in een huishouden met tien zussen, ieder met een eigen en unieke persoonlijkheid. Conflicten en chaos lijken onvermijdelijk, maar Lincoln maakt altijd samen met zijn beste vriend Clyde een plan om de chaos een stap voor te zijn. Of dat plan gaat werken blijft elke keer weer de vraag...

In de eerste aflevering 'Tasten in het duister' wil Lincoln de ontknoping van zijn favoriete tv-show ziwn, maar om dat voor elkaar te krijgen moet hij een manier vinden om als eerste de afstandsbediening te bemachtigen. Wie namelijk als eerste afstandsbediening heeft mag bepalen wat er gekeken wordt. Daarna, in de aflevering 'De Boodschap' vernielt Lori Lincoln's gamebril. Lincoln spreekt een boos bericht in op haar voicemail, maar wil achteraf toch dat ze dit bericht niet te horen krijgt. Maar hoe krijgt hij dat voor elkaar?

Huize Herrie is vanaf 16 mei iedere schooldag om 17.00 uur te zien op Nickelodeon.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: