Oprah Winfrey, Scarlett Johansson, Will Smith en Nicolas Cage. Allemaal lieten ze hun honden trainen door TV sensatie Cesar Millan. Cesar Millan heeft al een trouwe fanbase wereldwijd dankzij zijn TV-show ‘Dog Whisperer’, die voor een Emmy genomineerd werd. Nu kunnen ook de Belgische hondenfans voor het eerst leren van Cesar Millan, want hij brengt zijn grootse en fascinerende live spektakel naar de Antwerpse Lotto Arena op 6 mei. Het publiek hangt aan zijn lippen wanneer Cesar Millan zijn geweldige inzichten in hondenpsychologie prijsgeeft en vertelt hoe mensen een belangrijke rol kunnen spelen in de gedragsstoornissen van hun hond.

Tickets voor ‘Cesar Millan LIVE’ zijn te koop vanaf vrijdag 17 december. Voor meer informatie kan u terecht op www.cesarmillanlive.com.
 
Tijdens zijn live show maakt Cesar Millan gebruik van relevante multimedia en licht hij zijn ideeën toe aan de hand van echte voorbeelden met honden en hun baasjes. Dat maakt van deze show een uniek concept. In het eerste deel van de show leert Cesar zijn publiek hoe alledaagse dingen in het huishouden tot gedragsstoornissen kunnen leiden voor een hond. Verder geeft hij zeer interessante tips en tricks over hoe je hond rustiger kan zijn in huis. In de tweede helft van de show toont Cesar het belang van een evenwichtig leiderschap en de juiste energie aan. Cesar toont zijn publiek de wereld door hondenogen en zijn « voldoeningsformule » zal de relatie tussen honden en hun baasjes voor altijd veranderen.
 
« Honden brengen me naar de meest geweldige plekken », vertelt Cesar. « Wanneer je me vroeger als kleine jongen in Mexico, zou zeggen dat ik later met mijn eigen live show de wereld rond zou reizen, zou ik je nooit geloven. Ik train honden en hun baasjes. Het is een uniek gevoel om mijn speciaal talent in te kunnen zetten om hondenliefhebbers te helpen. Ik zie het als mijn bijdrage om van de wereld een mooiere plek te maken….hond per hond. »
 
Let op:
Cesar Millan Live is een show voor mensen die met honden bezig zijn. Daarom zijn honden zelf niet toegelaten in de zaal – enkel gelegitimeerde servicehonden zullen toegelaten worden.
De show zal in het Engels gebracht worden.  
 
CESAR MILLAN - de hondenfluisteraar

Vrijdag 6 mei 2011 – 19u30

Lotto Arena, Antwerpen
Ticketprijzen (excl servicekosten):95 euro (Platinum Q&A seats) * - 60 euro - 40 euro
*Deze tickets geven recht op zitplaatsen vooraan, notities van de show en een 30 minuten durende Question and Answer sessie met Cesar na de show, rond 22u
Tickets kunnen gereserveerd worden via Proximus Go For Music 0900 260 60

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: