Cesar Millan, de internationale expert in het gedrag van honden, brengt zijn nieuwe educatieve en entertainende liveshow dit najaar naar Europa! Hij reikt zijn publiek heel wat unieke technieken aan om vaak voorkomend wangedrag bij honden op te lossen. Als hondenliefhebber mag je deze schitterende Leader of the Pack LIVE show onder geen beding missen!

Millan werd bekend dankzij de enorm succesvolle televiesieserie ‘Dog Whisperer with Cesar Millan’. Op dit eigenste moment staat hij in de startblokken om een nieuw format op ons af te vuren. ‘Cesar To The Rescue’ zal vanaf april 2014 wereldwijd te bekijken zijn op Nat Geo WILD. Programma’s als deze bewijzen dat hij de onbetwiste nummer 1 is op vlak van hondenrehabilitatie. Met zijn fascinerende liveshow wil hij zijn filosofie van vertrouwen, liefde en respect meegeven aan het publiek, terwijl hij hen de weg toont naar een gelukkigere en gezondere relatie tussen de mens en zijn trouwe viervoeter.

Tijdens de liveshow geeft Millan enkele kostbare technieken mee en vinden er heel wat live demonstraties plaats die volgende thema’s belichten:

  • Hoe kan je de lichaamstaal van je hond lezen om op die manier gedragsproblemen te voorkomen?
  • Laat het natuurlijke rolinstinct spelen door gepast gedrag aan te leren voor mens en hond.
  • Identificeer de triggers voor het hondengedrag en leer je hond hier op een andere manier mee omgaan.

“De wereld van een hond is er één van instinct, die waargenomen wordt met de neus, ogen en oren, in die respectievelijke volgorde. De menselijke wereld daarentegen wordt gekenmerkt door verstand, emotie en karakter. Het kan moeilijk zijn deze verschillende werelden met elkaar te verzoenen,” zegt Cesar Millan. Leer de wereld van jouw hond beter te begrijpen door de liveshow bij te wonen en word ‘Leader of the Pack’!

Nadat Cesar Millan eerder te gast was in de Elisabethzaal, het Sportpaleis en de Lotto Arena, kiest hij nu terug voor een meer intieme setting, waar meer ruimte is voor persoonlijk contact met het publiek. Laat je verbazen door de inzichten en technieken van Cesar Millan, op zaterdag 27 september 2014 in de Antwerpse Stadsschouwburg. De ticketverkoop voor de Leader of the Pack LIVE show gaat donderdag 3 april om 10u van start.

Let op: Cesar Millan – Leader of the Pack LIVE is een show voor mensen die met honden bezig zijn. Om die reden zijn honden zelf niet toegelaten in de zaal, enkel gelegitimeerde servicehonden worden toegelaten. De show zal in het Engels gebracht worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Cesar Millan
Datum: 
Zaterdag 27 september 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over