Het populaire zomerfestival Casa Blanca krijgt er een winterbroertje bij in de vorm van een spetterende 90s party in San Marco Village te Schelle. Op zaterdag 20 december kan je de jaren ’90 herbeleven met spetterende live act en dj sets. Op deze manier wil de organisatie haar reserves op peil houden om de zomereditie gratis te kunnen houden zonder als VZW teveel risico’s te moeten nemen.

De programmatie van deze eerste “Casa Blanca into the 90s” oogt alvast fraai en zeer gevarieerd met als blikvanger een optreden van de legendarische hitmachine “The Vengaboys” die speciaal uit Nederland overkomen om het feestje op het juiste spoor te zetten. Daarnaast is er ook nog plek voor 2 Fabiola en DJ sets van oa. Pat Krimsom, DJ Mario en Lt Castillo & Don Johnson op de affiche.

Iedereen die opgegroeid is in de 90s mag dit feestje met de goden van weleer niet missen en het decor van San Marco Village is op zich al een bezienswaarsdigheid.

Casa Blanca - Into the 90's een echte party met legandarische artiesten het belooft nu al een onvergetelijk spektakel te worden!

LT Costillo & Don Johnson
Dé ongekroonde prinsen van de nineties. Hun sets vol schaamteloze hits, classics van allerlei slag, het zijn echt crowd pleaser en ze breken steeds opnieuw het kot af met hun mix van pure pop, analoge synthesizers, disco/dance en fm-rock tot elektromechanica.

Vengaboys
Het is de hoogste tijd dat de belangrijke encyclopedieën bij het woord “PARTY” een foto van de Vengaboys afdrukken. Al sinds de eerste tekenen van het Venga-isme in begin jaren negentig het levenslicht zagen, hangt er een constante party-vibe rond de leden. De populairste Nederlandse groep aller tijden heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen singles en 5 miljoen exemplaren van hun eerste album verkocht. Boom Boom Boom Boom, We’re going to Ibiza, we like to party zijn wereldwijd nummer 1 hits geworden. Het is overduidelijk: de Vengaboys hebben het begrip “PARTY” heruitgevonden.

Pat Krimpson
De blonde Limburger was in de jaren '90 de stuwende kracht achter de succesformaties Leopold 3, 2 Fabiola, Praga Khan, Zohra, Nunca. Onder zijn DJ naam Pat Krimson waren er de Clubhits 'Taboo bells, My playground, Paranoid in Moscow en Kinky'. Met een palmares van 25 hits, Gouden Ogen, TMF Awards enz. is Patje gewoon pure cult.

2 Fabiola
For the Bigga & Bolda! Met hits zoals ’Lift U Up’ en ’I’m On Fire’ stond superdance-sensatie 2 Fabiola weken op top in de charts. De nummer 1 jeugdsentiment groep van de jaren 90, vroeger was je ervoor of ertegen. Vandaag behoren hun hits tot het collectief geheugen. 2 Fabiola laat jullie gegarendeerd luidkeels meezingen.

DJ Mario
Dj Mario werd afgelopen weekend nog gekroond tot beste DJ uit de Rupelstreek op de jaarlijkse Rupelawards. Hij speelt al jaren de zalen in de Rupelstreek plat en dat zal ook deze keer het geval zijn !

Praktische informatie
Datum: zaterdag 20 december
Locatie: San Marco Village, Schelle
Meer info: www.casablancafestival.be

Tickets
-Alle Fnac winkels, telefonisch via 0900 00 600 (0,45 euro/min) en online via www.fnac.be
-Alle Free Records Shops en telefonisch via 070 345 345

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: