© Steven Stausens

Vannacht werd San Marco Village alweer overrompeld door vele feestlustige liefhebbers van de jaren ’90-muziek. De line-up beloofde zeer veel goeds, en de verwachtingen die gecreëerd werden, werden nagenoeg probleemloos ingelost door de steengoede dj’s en acts die Casa Blanca vanavond naar zijn feestje wist te lokken.

Dj Peter Cluts, Mario, Peter Luts, Regi brachten de avond op niveau met hun collectie oldies, terwijl Alane Dante, The new confetti’s en Technotronic (quasi) live voor de sfeer zorgden. Een kanttekening die we hierbij genoodzaakt zijn te maken, is dat diegene waarvan de verwachtingen het hoogst gespannen stonden, deze niet wisten in te lossen. Technotronic kon vandaag absoluut niet overtuigen met hun flauwe en uitgemolken set. Het is spijtig dat ze hun succes van weleer niet meer op peil krijgen, maar het is ook nodig om dit fiasco onder ogen te kunnen zien. Een duidelijke boodschap aan Technotronic: “leef niet verder in het verleden en open je ogen voor wat je je publiek nu aandoet”. Deze act wist de sfeer echter niet volledig te verpesten en anderen op de affiche wisten het publiek in no time weer helemaal aan het dansen te krijgen.

Sommigen van de gasten beleefden vanavond hun tweede –of zelfs derde- jeugd dankzij de vele hits van “toen”. Meer dan eens was de dansvloer helemaal aan het beven door de harde beats en enthousiaste dansmoves. Wat opvallend was, was dat Regi er heel veel zin in leek te hebben. Hij haalde het onderste uit de platenkast en wist zo het publiek volledig om zijn vingers te winden. Hij vond het allemaal opperbest en genoot zichtbaar van het “fiejesjeeeeeu” in Schelle.

Sommigen van de gasten beleefden vanavond hun tweede –of zelfs derde- jeugd dankzij de vele hits van “toen”. Meer dan eens was de dansvloer helemaal aan het beven door de harde beats en enthousiaste dansmoves. Wat opvallend was, was dat Regi er heel veel zin in leek te hebben. Hij haalde het onderste uit de platenkast en wist zo het publiek volledig om zijn vingers te winden. Hij vond het allemaal opperbest en genoot zichtbaar van het “fiejesjeeeeeu” in Schelle. (SP)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: