Topvrouwen Neelie Kroes en Saskia Van Uffelen komen op dinsdag 5 november een glas drinken in Café Corsari. Ook MNM-dj Ann Reymen is van de partij. Zij doet haar ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax uit de doeken. En Tomas De Soete en Freek Braeckman verwelkomen ook Thais Vanderheyden en de oudste rockband van Nederland, Golden Earring.

De Nederlandse politica Neelie Kroes is Europees Commissaris en een van de zeven vicevoorzitters van de Europese Commissie. Saskia Van Uffelen, CEO van Bull Belux, is haar Digital Champion in België. Twee straffe dames, met een digitale agenda. Tomas en Freek vragen hen helemaal uit.

Ann Reymen kreeg de kans om Ruby Wax te ontmoeten. De Amerikaanse comédienne en schrijver van o.a. Absolutely Fabulous, is ambassadrice voor mensen die lijden aan depressie. Ze kampte zelf met de ziekte en vindt haar rust in mindfulness. Ann Reymen brengt over haar ontmoeting met Wax verslag uit in Café Corsari.

Thais Vanderheyden schreef met het boek Grote Kunst voor Kleine Kenners een geweldige opvolger voor haar Spiekpietjes. Via het boek leert ze kinderen kunst kennen door van elk wereldbekend schilderij een eigen, creatieve versie te maken.

En de oudste rockband van Nederland, Golden Earring, springt binnen in het Café. Met Radar love, When the lady smiles en Twilight zone veroverden ze al de hele wereld. Op dinsdag 5 november palmen ze Café Corsari in.

Café Corsari: van maandag tot en met donderdag om 21.25 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: